5 jaar fietsen voor de Provincie Noord-Brabant

Maandag 19 November 2012 10:49

We hebben wat te vieren vandaag! Precies 5 jaar geleden fietsten we namelijk onze eerste kilometers voor de Provincie Noord-Brabant!

Provincie Noord-BrabantDaar zat ik dan. Als net gestart broekie in het grooooote provinciehuis. Aan tafel met een drietal verantwoordelijken voor post & logistiek. Bij sommige grote instanties krijg je nauwelijks een voet tussen de deur, bij de provincie was een idee in de ideeenbus voldoende. Een kort gesprekje en niet veel later startten we met het dagelijks ophalen van kranten bij het Brabants Dagblad aan het Emmaplein voor het knipselarchief van de Provincie. Kort daarna kwam daar het transport van provinciale dossiers opgeslagen in het BHIC bij, gevolgd door talloze spoedritten binnen ons verzorgingsgebied.

Uiteraard deed de digitalisering ook zijn intrede bij de provincie, dus het bezorgen van fysieke kranten was van tijdelijke aard. Gelukkig werd deze vaste opdracht opgevolgd door het tweemaal daags verzorgen van de interne post tussen het provinciehuis en de afdeling Economie & Mobiliteit.

Er is veel gebeurd in die 5 jaar, we hebben inmiddels zo'n 4.000 km voor de provincie gefietst. De mederwerkers van de provincie hebben zich voortdurend bereid getoond mee te denken met Shortcut en de dienstverlening zo praktisch mogelijk te maken, bijvoorbeeld met een eigen entreepas en speciale tassen voor het beschermd transport van dossiers. Altijd een gezellig praatje in de postkamer, een worstenbroodje of wat taart, ik won er zelfs nog bijna de voetbalpoule van het WK 2010. Uiteraard zijn we de provincie erg dankbaar voor het vertrouwen, nog altijd één van onze grotere klanten die Shortcut hebben gebracht waar we nu zijn. Een bekende en betrouwbare dienstverlener in 's-Hertogenbosch met 10 fietskoeriers. In een eigen kantoor aan het Emmaplein. In het gebouw van het Brabants Dagblad, naast de ruimte waar we ooit begonnen met het ophalen van de kranten voor de provincie.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Archieven

Weer in
’s-Hertogenbosch