Nieuwe outfits voor fietskoeriers van Shortcut

Donderdag 08 November 2012 15:56

Je komt ze steeds vaker tegen in ’s-Hertogenbosch en omgeving, de groen-witte fietskoeriers van Shortcut. Onderweg met post en pakketjes in een rugzak, fietskar of bakfiets. Afgelopen najaar zijn alle fietskoeriers van Shortcut in het nieuw gestoken.

sponsoren en fietskoeriersEvenals de vorige sponsorperiode staat het logo van Eduard Strang archiefbeheer & -opslag weer op de kleding. Eduard Strang uit Vught is bij velen bekend als verhuisbedrijf, maar zij doen meer dan dat. Zo worden onder andere de archieven van een groot aantal bedrijven beheerd. Eduard Strang ondersteunt het duurzaam transport in de regio en onderstreept dat met deze sponsoring.

Nieuw is het logo van Orgaworld. Orgaworld is een internationale onderneming met hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, die zich richt op het recyclen van organische reststoffen tot hoogwaardige eindproducten. In het kader van duurzaamheid staat het logo van Orgaworld dus helemaal op de juiste plek op het tenue van Shortcut. Verder is Orgaworld een dochteronderneming van Shanks, dat al actief is in de wielersport met Cyclingteam De Rijke/Shanks.

Ook de namen van Kemps Bike Totaal en OndernemersRijk staan op het tenue. Kemps Bike Totaal ondersteunt Shortcut al vanaf de start met advies en fietsmaterialen. Shortcut is sinds één jaar lid van en gevestigd bij OndernemersRijk, een coöperatie van zelfstandig ondernemers gevestigd in het pand van het Brabants Dagblad. De outfit is ontworpen door Gijs Huijbregts, zelfstandig illustrator en parttime fietskoerier bij Shortcut.

(fotografe: Lianne van Baarsen - www.liannevb.com)

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Archieven

Weer in
’s-Hertogenbosch