24uurs race voor fietskoeriers

Dinsdag 03 Juli 2012 09:57

Komende zaterdag is het zover. De eerste deelname van enkele Bossche fietskoeriers aan de fameuze 24uurs race voor fietskoeriers!

24uursNa twee jaar als checkpoint gefungeerd te hebben (rondje Nederland in 2010, rondje Belgie in 2011) loopt de route deze keer via Nijmegen naar Bochum, Keulen, Heerlen, Eindhoven en weer terug naar Nijmegen. Ruim 400 kilometer, als je niet teveel fout rijdt. En 24 uur om die ronde te voltooien. Een mooi rondje, dus hoog tijd om wat Bossche koeriers af te vaardigen. Hein, Gijs H. en Hanno gaan in ieder geval van start zaterdagmiddag 7 juli om 12.00 uur bij onze collega's van Velocity in Nijmegen. 

Gezien ons gebrek aan ervaring in deze race of met dergelijke afstanden, zullen we vast niet mee doen voor de overwinning. Uitrijden is onze wens, we gaan voor 20 uur. Finishen om 8.00 uur in Nijmegen, dan hebben we in ieder geval nog iets aan onze zondag! :-) Onze avonturen zijn dat weekend te volgen op twitter en facebook, uiteraard een uitgebreid verslag op de website van de 24uurs-race!

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Archieven

Weer in
’s-Hertogenbosch