PostNL verhuist...

Dinsdag 10 Januari 2012 14:35

In mijn zesjarige carriere als fietskoerier al heel wat verhuizingen van klanten en postkantoren meegemaakt. Nog meer kan altijd zullen ze bij PostNL gedacht hebben.

PostNL verhuizingKomende maanden (januari en februari) verhuizen er maar liefst 3 postbuslocaties. Allemaal in lijn met de ontwikkelingen bij PostNL om meer van dit soort activiteiten ergens anders onder te brengen. Het Business Point op het Westeind in Rosmalen verdwijnt, de postbussen en balie worden ondergebracht bij Total Bouwmans even verderop. Geen ingrijpende verhuizing, op z'n hoogst wat lastiger parkeren voor de meesten.

Ook het Office Centre (waar postbussen van het vroegere Business Point Maaspoort en postkantoor op de Helftheuvel zitten) gaat verhuizen. Ook niet schrikbarend, van de Rietveldenweg naar de Ruwekampweg. 

De sluiting en verhuizing van het Business Point aan de Plevierstraat spreekt meer tot de verbeelding. Of misschien beter gezegd: verbazing. De functies van dit Business Point worden overgebracht naar PostNL-dochter Euromail aan de Zilverenberg op de Maaspoort. Ruim vier kilometer 's-Hertogenbosch uit. Even een ommetje vanaf de snelweg over dit Industrieterrein en terug kost je in de ochtend- of avondspits toch al snel twintig minuten. Als de stoplichten meezitten. En zo kan je postbus legen of je post wegbrengen ineens een tijdrovende klus worden. Of je schakelt de fietskoeriers van Shortcut in! Wij brengen je postbuspost 's ochtends naar  kantoor en zorgen aan het eind van middag weer voor de uitgaande post. Op de fiets uiteraard, dat spreekt voor zich!

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Archieven

Weer in
’s-Hertogenbosch