fijne feestdagen!

Donderdag 22 December 2011 21:12

Nog vijf dagen fietsen en kerstmis en oudjaarsdag vieren. En dan zit 2011 er op.

mtb vuurwerkEen mooi jaar voor Shortcut Fietskoeriers. Het jaar waarin we die ene grote opdracht niet kregen, maar talloze 'kleinere' klanten mochten verwelkomen. Het jaar waarin we verhuisd zijn naar OndernemersRijk en het jaar waarin we een extra koerier op de weg hebben in de ochtenduren. Het jaar waarin we weer een vrouwelijke koerier aan ons team toe konden voegen en een sponsor voor onze Bullitt transportfiets vonden. En een jaar waarin we als fietskoeriers in de sociale media zijn gedoken om meer van ons te laten horen. Smaakvolle ijsjes hebben dat afgelopen zomer onderstreept.

Te lang stilstaan bij afgelopen jaar doen we niet. Zijn we ook niet goed in, wij fietskoeriers. Op naar volgend jaar dus, 2012. Hopelijk wederom een jaar met veel nieuwe klanten, mooie spoedritjes en uitdagende transportverzoeken. Want net zoals de afgelopen zes jaren vinden wij flexibiliteit en klantgerichtheid nog steeds belangrijk. En sportiviteit en betrouwbaarheid. En uiteraard milieuvriendelijkheid!

Iedereen die afgelopen jaar gebruik heeft gemaakt van onze diensten bedank ik graag voor hun vertrouwen. Fijne feestdagen gewenst en tot in 2012!

ps. maandag 26 december zijn we gesloten, de overige dagen zijn we gewoon bereikbaar.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Archieven

Weer in
’s-Hertogenbosch