En de winnaar is.... 's-Hertogenbosch

Donderdag 17 November 2011 21:31

Ja hoor, we zijn fietsstad van het jaar! Van 2011, dus dat wordt flink vegen en strooien om die titel de laatste maanden van dit jaar eer aan te doen! Maar gelukkig telt hij ook nog voor 2012!

FietsstadVanmorgen werd de winnaar op het stadhuis bekend gemaakt. Schoolkinderen die hun bijdrage leverden, verantwoordelijke ambtenaren en wethouder(s), flink wat fietsersbond-leden (inclusief de Bossche fiets-moeder Kitty Kramer) een buitenlandse delegatie i.v.m. Velocity 2013 en uiteraard de juryleden van deze verkiezing, het was gezellig druk.

Belangrijkste redenen om voor 's-Hertogenbosch te kiezen? De investeringen in fietsstraten, bruggen en tunnels, het betrekken van burgers bij herinrichting, meedenken met de gebruikers van de fietspaden en durven kiezen voor innovatieve oplossingen en uiteraard dat alles duidelijk communiceren door middel van een heldere campagne mét Lekker Fietsenjournaal. En als ik zo vrij mag zijn (even preken voor eigen parochie), voeg ik daar graag de aanwezigheid van fietskoeriers aan toe. Want dat hoort natuurlijk in een echte fietsstad!

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Archieven

Weer in
’s-Hertogenbosch