voor wat hoort wat...

Donderdag 09 Juni 2011 14:32

Na verschillende hardnekkige geruchten dat ik als fietskoerier op een fotowand in het nieuwe JBZ te bewonderen ben, heb ik direct een grootschalig onderzoeksteam ingeschakeld.

JBZNou ja, ik heb toevallig een tante/fan die naast het ziekenhuis in revalidatiecentrum Tolbrug werkt. Mijn uitgesproken vermoeden was voldoende voor haar om in haar eerstvolgende koffiepauze een ronde door het nieuwe ziekenhuis te maken (begin er maar aan) en de foto op te sporen. Diezelfde dag had ik m in mijn mailbox. Gebouw C, bouwlaag 1, ontvangst 2. 

Voor wat hoort wat, vind ik. Nou wil het toeval dat fietsclub BOS (Buik Op Stuur) uit Elshout op 19 juni verschillende toertochten organiseert die starten en finishen bij het JBZ. De opbrengst van de toertochten is bestemd voor de aanleg van de tuinen van revalidatiecentrum Tolbrug. Als onderdeel van de opening van het nieuwe JBZ is er die dag allerlei fietsentertainment. 

Duimen voor goed weer doe ik sowieso. Als iedereen die van fietsen houdt die dag nou mee gaat fietsen of in ieder geval gaat kijken, moet 't helemaal goedkomen met die tuinen van Tolbrug!

Geen reacties





(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Archieven

Weer in
’s-Hertogenbosch